Company Logo

Fietsen

(voor actuele info: zie Jaarkalender of Raakje)

Behalve in de winter, wordt er maandelijks een fietstochtje voorzien. Afstanden rond de 30 km tegen een snelheid van 15 km/u. Halfweg wordt er gerust en de dorstige kelen gesmeerd.

Nee, dit is niet bedoeld voor wielertoeristen, wel voor de iets oudere KWB leden die graag samen tegen een gezapig tempo fietsen. Bijeen komen doen we aan de kerk van Holven.

 

Voor diegene die toch sneller willen rijden hebben we een alternatief. Reeds verscheidene van onze leden zijn aangesloten bij de fietsclub van KWB Larum. Deze wielertoeristenclub rijdt elke zondag en de meeste zaterdagen (toer)tochten van maart tot oktober, en komen bijeen aan de kerk van Larum. In de winter blijven enkelen nog fietsen, een deel schakelt dan over op MTB de rest doet een winterslaap.

Er zijn twee groepen bij de wielertoeristen: de A-ploeg en de B-ploeg, het onderscheid ligt hem in de snelheid, respectievelijk 31 en 27 km/u. Kledij wordt gezamenlijk gekocht en wordt volledig terugbetaald als je op een jaar minstens 15 tochten hebt meegereden.

Deze Wielertoeristenclub onderscheid zicht van andere clubs door de samenhorigheid en het plezier dat gemaakt wordt onderweg. Samen uit, samen thuis.  Typsch KWB-mentaliteit !

 

 

 
Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla templates 1.6  Valid XHTML and CSS and johan alen as Yellow Fellow.