Company Logo

Rijbewijs: cursus voor begeleiders

 

Uw eigen dochter of zoon leren autorijden is nog steeds de goedkoopste wijze om een rijbewijs te behalen. Dat kan naargelang de formule tot 1.000 euro besparing opleveren. 

KWB’s van Geel organiseren twee lesavonden. Ook onze KWB doet daaraan mee. Wie als begeleider met een leerling-bestuurder de weg op wil, kan maar beter goed voorbereid zijn. Een opfrisbeurt is geen overbodige luxe. Tijdens twee avonden worden de begeleiders theoretisch en praktisch bijgeschoold. 

 

Ben je al gestart met het oefenen op de baan? Geen erg: dan heb je al gemerkt dat je met vragen komt te zitten waarvan je het antwoord niet zeker weet. 

 

Inhoud van de lessen:

Theoretisch: Een begeleider moet kennis hebben van de alle verkeersregels, dus ook de nieuwe verkeersregels.  Verder moet je weten welke (technische) kennis uw dochter of zoon over de wagen moet beschikken. 

Praktisch: De tweede avond wordt er stil gestaan bij het rijden zelf. De kleine en grote valkuilen worden grondig doorgenomen. Verder nog een heleboel praktische tips om het uw dochter of zoon goed te begeleiden. De parcours in Geel – Oevel – Olen en Herentals wordt onder de loep genomen.

Zodoende worden ma en pa betere begeleiders.

Een geïnformeerd team verhoogt de slaagkansen.

Zoon, dochter en/of tweede begeleider nemen gratis deel

 

Buienradar Holven

onze Feestzaal
Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla templates 1.6  Valid XHTML and CSS and johan alen as Yellow Fellow.